fbpx
s

ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε.

  /  Νέα   /  Τα παιδιά του ΚΔΑΠ “ΜE Αγάπη” επισκέφθηκαν τη γαλακτοβιομηχανία ΤΡΙΚΚΗ – Μια βιωματική γνωριμία με τον κόσμο του γάλακτος
Η ΤΡΙΚΚΗ άνοιξε τις πόρτες της για τους μικρούς εξερευνητές, προσφέροντας γνώση, εμπειρία και χαμόγελα.
Μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά του ΚΔΑΠ “ΜE Αγάπη”, τα οποία επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Γαλακτοβιομηχανίας ΤΡΙΚΚΗ.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μικροί επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής, όπου ενημερώθηκαν για τη διαδικασία επεξεργασίας του φρέσκου γάλακτος και την παρασκευή των προϊόντων της εταιρείας – γάλατα, γιαούρτια, τυριά, παγωτά και άλλες αγαπημένες λιχουδιές.
Μέσα από το παιχνίδι και τη βιωματική μάθηση, τα παιδιά γνώρισαν την αξία του γάλακτος και τη σημασία της ποιότητας και της ασφάλειας στα τρόφιμα που καταναλώνουμε καθημερινά. Φυσικά, η εμπειρία ολοκληρώθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο — τη δοκιμή των αγαπημένων σοκολατούχων γαλάτων ΤΡΙΚΚΗ, προσφορά της εταιρείας.
Η ΤΡΙΚΚΗ, ως εταιρεία με βαθιές ρίζες στην τοπική κοινωνία και με συνέπεια στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει δράσεις που προάγουν την εκπαίδευση, τη βιωματική μάθηση και τη σύνδεση των παιδιών με τον πρωτογενή τομέα.
Για εμάς στην ΤΡΙΚΚΗ, είναι χαρά και τιμή να υποδεχόμαστε παιδιά και να τους δείχνουμε από κοντά τον τρόπο με τον οποίο το φρέσκο γάλα μεταμορφώνεται σε ποιοτικά, θρεπτικά προϊόντα. Η επαφή αυτή καλλιεργεί τη γνώση, τον σεβασμό στη φύση και την αγάπη για την τοπική παραγωγή.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα, αναμνηστικές φωτογραφίες και την υπόσχεση για μια νέα “γαλακτο-περιπέτεια” στο μέλλον!